Forbløffende effektfuld! Hel spinat tilberedes som sædvanligt, men den koges i rødvin, hvilket gør den
yderst raffineret
Til 2 portioner. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min
# Ingredienser
375 g frisk spinat
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
25 g smør
2 dl kraftig rødvin
salt og peber
* Tilberedning
1. 375 g frisk spinat gøres i stand, skylles og
hakkes groft.
2 skalotteløg hakkes
fint.
1 fed hvidløg presses.
2. Løg og hvidløg steges glasagtige i en gryde i
25 g smør ved svag varme i 3-4 minutter.
2 dl rødvin hældes
ved, og det hele koges ind, til det er blevet sirupsagtigt.
3. Spinaten hældes i gryden og den koges 2-3
minutter under låg, mens der røres af og til.
Smag til med salt og
peber.
Energi pr. portion:
4 g protein, 11 g fedt, 2 g kulhydrater = 143 kcal (597 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.