
 
Tre ingredienser, elegant kombineret med et par hurtige håndbevægelser - så rørende enkel kan fin
kogekunst være - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
4 friske figner
lidt peber. 
75 g fransk
gedeosterulle (fx Soignon)
Friskbagt brød
passer til. 
 
* Tilberedning
1. 4 friske figner skylles og duppes forsigtigt
tørre. 
I spidsen skæres et
kryds halvt igennem hver figen, og de trykkes let fra hinanden. 
De krydres med lidt
peber. 
75 g fransk
gedeosterulle smuldres groft og trykkes ned i fignerne. 
 
2. Fignerne sættes på en smurt bageplade og
gratineres i den forvarmede ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) i 8-10 minutter. 
Før serveringen
krydres med friskmalet peber. 
Friskbagt brød
passer til. 
 
Energi pr. portion:
5 g protein, 12 g fedt, 16 g kulhydrater = 200 kcal (843 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.