Logo

Gratineret brød med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratineret brød med svampe

 

Toast med svampe er en lækkerbisken også selvom svampene "bare" er brune champignoner. Du kan give de alm. champignoner lidt ekstra svampesmag ved at tilsætte udblødte tørrede svampe: Læg 10-15 g tørrede svampe i blød i lunkent vand 20 min. før brug.

Arbejdstid: 15 min. Stege/bagetid: 15 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til gratineret brød med svampe:

2 skiver lyst brød

250 g svampe

15 g smør

2 spsk marsala eller portvin

1-2 forårsløg (fintsnittet)

25 g revet ost

salt og peber

*

 

Sådan laver du gratineret brød med svampe:

Rist brødet let og læg det på en bageplade.

Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber.

Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.

Fordel svampeblandingen på brødet og drys med revet ost.

Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.

Server straks.

Gratineret brød med svampe


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fløjlsfod, gul - infoFløjlsfod er almindelig i Danmark og er spiselig. Den er specielt god at kigge efter i...
• Bagte portobellosvampeDe store lækre svampe er gode som både snack, forret eller tilbehør
• Fløjlsfod, gul - infoFløjlsfod er almindelig i Danmark og er spiselig. Den er specielt god at kigge efter i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os