Logo

Kyllingeragout med grønsagsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingeragout med grønsagsspaghetti

 

En god gang gryderet varmer godt, når det er koldt, og stærk mad har en gavnlig effekt på forbrændingen. Denne slankeopskrift er kyllingeragout med grønsagspasta.

 

Arbejdstid: 60 minutter. Koge/stegetid: 45 minutter. Ikke fryse-egnet. Spaghetti til 1 person

Ragout til 4 personer (ragouten kan opbevares 2 døgn på køl eller fryses)

 

# Ingredienser til Kyllingeragout med grønsagsspaghetti:

75 g gulerod

50 g bladselleri

rosmarinblade

oregano

timianblade

basilikum

2 fed hvidløg

30 g skalotteløg

2 tsk olie

450 g hakket kylling

4 spsk tomatkoncentrat

1 dåse flåede hakkede tomater (450 g)

havsalt og peber

 

Pasta:

75 g gulerod

100 g squash

40 g fuldkornsspaghetti

*

 

Sådan laver du Kyllingeragout med grønsagsspaghetti:

Skrub eller skræl gulerod og skyl bladselleri, skær begge i små tern.

Skyl og afdryp krydderurterne og finthak rosmarin og oregano.

Pil og finthak hvidløgsfed og skalotteløg og svits et par minutter i olien.

Tilsæt gulerod, bladselleri, rosmarin, timian og halvdelen af oreganoen og svits yderligere 3-4 min.

Tilsæt kødet og brun det.

Tilsæt så tomatkoncentrat og efter et par minutter dåsetomaterne.

Lad retten simre under låg for lav varme i ca. 45 min., til saucen er kogt lidt ind.

Smag til med salt og friskkværnet peber og resten af oreganoen samt basilikum i saucen.

 

Pasta:

Skræl gulerod og skyl squash.

Lav fine strimler af begge på mandolinjernet, med en spiralizer eller et juliennejern.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, tilsæt gulerodsstrimlerne det sidste minut af kogetiden.

Squashstrimlerne bliver fint bløde bare ved at blive vendt i den varme sauce.

 

Tips: Hakket kylling kan erstattes med hakket kalkun.

Se alle de skønne opskrifter med kyllingebryst HER 

 

Kalorier

 

405 kcal

Protein

32 g

(32 %)

Kulhydrat

40 g

(44 %)

Fedt

11 g

(24 %)

Kostfibre

9g

 

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingespid med sesam-dipVi har portionsanrettet de små spid i glas med dip, men du kan også anrette alle spiddene...
• Fyldt kylling og hvidvinsfromage med avocadoEn kylling fyldt med fars, bliver den saftig og lækker. Du behøver ikke at udbene...
• Kyllingesalat med rejer og avocadoLæg alle ingredienserne i lag i en skål. Der er masser af fylde i denne gode middagssalat....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os