Logo

Mos med porrer og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mos med porrer og gulerødder

 
Hvordan kan man gøre en kartoffelmos mere spændendende? Hvad med gulerod og porrer, det smager godt! Server mosen som tilbehør til fx and eller svinekød.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 
# Ingredienser til mos med porrer og gulerødder:
500 g kartofler
1-2 porrer
3-4 gulerødder
25 g smør
salt og peber
evt. lidt frisk timian eller rosmarin
*

 
Sådan laver du mos med porrer og gulerødder:
Skræl kartoflerne, skær dem i grove stykker, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 min.
Rens porrer og gulerødder, og skær dem i tynde skiver eller terninger.
Svits dem møre i en gryde med smør, og krydr med salt og peber og evt. lidt finthakkede krydderurter.
Hæld vandet fra kartoflerne, men gem et par dl.
Mos kartoflerne med en kartoffelmoser el.lign. og rør kartoffelvand i til passende konsistens.
Vend grønsagerne i mosen, og smag til med salt og peber.

 
TIPS: Tilsæt evt fintsnittet purløg eller fintrevet peberrod.

 
Mos med porrer og gulerødder
Se mere lækkert tilbehør her

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her