
 
En lækker og hurtig ret, super lækker og god. Frisk pasta, bacon,
og tomater - Enkel og nem og alligevel fyldt med smag. Se opskrift...
Arbejdstid:
ca. 30 min. Koge/stegetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet. 
(2
personer. Er du alene så halver portionen.) 
 
# Ingredienser til Pasta med bacon og tomater:
200
g fuldkornspasta 
2
liter kogevand og 4 tsk groft salt 
100
g bacon (terninger) 
2
spsk olie 
1
lille løg (flakket) 
1
fed hvidløg (finthakket) 
1
mellemstor aubergine (små terninger) 
1
spsk balsamico (eller vineddike) 
4-5
tomater (terninger eller både) 
2
håndfulde frisk basilikum 
friskkværnet
sort peber 
Tilbehør:
parmesanost 
*
 
Sådan laver du Pasta med bacon og tomater:
Steg
baconterningerne gyldne på en pande med 1 spsk olie. 
Hæld
fedtet fra og lad baconstykkerne dryppe af på køkkenrulle. 
Steg
løgene blanke i en stegegryde med olie og tilsæt hvidløg og aubergine. 
Skru
ned og steg til auberginen er er næsten mør. 
Tilsæt
balsamico og kog igennem. 
Tilsæt
tomater og kog igennem i ca. 5 min. 
Bland
med bacon og smag til med salt og peber. 
Kog
pastaen efter pakkens anvisning og hæld den i et dørslag. 
Vend
den afdryppede pasta grundigt med grønsager og bacon. 
Drys
med basilikum og server straks med friskrevet parmesanost. 
---
 
Her finder du flere opskrifter på dejlige pasta. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD