Logo

Yoghurtsuppe med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurtsuppe med radiser

 

Denne kolde suppe er dejligt forfriskende på en varm sommerdag. Nyd den som forret eller til frokost.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Yoghurtsuppe med radiser:

3 dl yoghurt naturel

2 dl kold grønsagsbouillon

1 tsk citronsaft

2 tsk olie

½ tsk salt

lidt sort peber (knust)

6 radiser (skiver)

1 forårsløg (tynde ringe)

1-2 stilke dild (duske)

2 mynteblade (finthakket)

6-8 isterninger (knuste)

Tilbehør: lyst brød eller rugbrød

*

 

Sådan laver du Yoghurtsuppe med radiser:

Rør yoghurt, bouillon, citronsaft og olie sammen.

Krydr med salt og peber.

Snit og hak urterne, bland det hele i suppen og smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.

Tilsæt knust is.

Når suppen bliver koldere, smager den af mindre, så krydr godt.

Server evt. med lyst brød eller rugbrød.

---

 

Se de andre gode opskrifter på skønne supper her 

 

Yoghurtsuppe med radiser

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her