Logo

Fisk med sort bønnesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk med sort bønnesauce 

 
En af de foretrukne metoder til tilberedning af hel fisk i Kina er dampning, fordi den bevarer bĂĽde smag og konsistens.
4 portioner. SvĂŚrhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 10 min.

 
# Ingredienser
1 hel brasen (900 g), renset og skrabet
3 fed hvidløg, pressede
2 spsk sort bønnesauce
1 tsk Maizena
2 tsk sesamolie
2 spsk lys sojasauce
2 tsk sukker
2 spsk tør sherry
1 lille porre, strimlet
1 lille, rød peberfrugt, udkernet, sküret i tynde strimler
strimlet porre og citron bĂĽde, til pynt
kogte ris eller nudler, tilbehør

 
* Tilberedning
1. Fisken skylles ind- og udvendigt under koldt, rindende vand og duppes tør med køkkenrulle.

 
2. SkÌr 2-3 skrü snit i kødet pü hver side af fisken med en skarp kniv. Gnid hvidløg ind i fisken.

 
3. Rør bønnesauce, Maizena, sesamolie, sojasauce. sukker og sherry sammen.

 
4. LĂŚg fisken i et lavt, ildfast fad og hĂŚld saucen over den. Drys porre og peberfrugt over saucen.

 
5. Anbring fadet øverst i en bambusdamper, den tildÌkkes. og fisken dampes i 10 min, eller til den er gennemkogt.

 
6. LĂŚg fisken pĂĽ et varmt serveringsfad, pynt med strimlet porre og citronbĂĽde og server med kogte ris eller nudler.

 
NĂŚringsindhold:
Kalorier 292. Sukker 3 g. Proteiner 44 g. Fedt 7 g. Kulhydrater 6 g. MĂŚttede fedtsyrer 0.4 g.


2Fisk med sort bønnesauce 
Fisk med sort bønnesauce 
Fisk med sort bønnesauce


 
Kokkens tip
Stik spidsen af en skarp kniv ind i fisken for at mĂŚrke, om den er gennem kogt. Hvis kniven let gĂĽr gennem fisken, er den gennem kogt.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad tror du mest pĂĽ?





ForeslĂĽ nyt svar
Effektiv reklame - klik her