 
 
Nem opskrift på hjemmelavede fiskefilet med remoulade. Fiskefileterne
er gode til en frokost på godt rugbrød og dryppet med citronsaft og lidt grønt
mix.
2 stykker.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca 8 min. 
 
# Ingredienser
2 store fiskefileter
2 spsk hvedemel 
salt og friskkværnet
peber 
3 spsk smør 
2 skiver groft
rugbrød 
4 sprøde salatblade 
6-8 cherry tomater 
½ gul peberfrugt 
2 tsk karse 
1 spsk purløg 
Tilbehør: citronbåde 
 
* Tilberedning
1. Vend
fiskefileterne i mel krydret med salt og peber. 
2. Steg dem i 3 min på
hver side i gyldent smør på en slip-let-pande, til de er sprøde. 
 
3. Læg
fiskefileterne på rugbrødsskiver med salat. 
Anret med en
blanding af halverede tomater, peberfrugt i små tern, karse og fintklippet
purløg.
Krydr med salt og
server straks med citron. 
 
INFO: En fiskefilet fra det franske ord filet, der betyder
en tråd eller bånd, er kødet af en fisk, der er skåret eller skåret væk fra
knoglen ved at skære i længderetningen langs den ene side af fisken parallelt
med rygraden. Som forberedelse til filetering skal alle finner på fisken fjernes.
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.