 
 
Kinesiske retter er hurtigt tilberedte. Marinaden mørner og
giver en pikant sauce. Skøn og lækker opskrift på kinesisk gryde - det er en karry
oplevelse
Til 4 personer. Er I kun to  , så halver
opskriften. Tilberedningstid:
ca ½ time. Ikke fryseegnet
, så halver
opskriften. Tilberedningstid:
ca ½ time. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad 
4 forårsløg eller 2 tynde porrer 
250 g friske bønnespirer 
salt, peber fra kværn 
2 spsk olie 
 
Marinade: 
1 spsk olie 
1 spsk vineddike 
3 spsk soya sauce 
2 spsk sherry 
 
* Tilberedning
1. Fjern hinder og
fedt fra mørbraden og skær kødet i tynde skiver. 
Vend det i den sammenpiskede marinade. 
Lad det trække i 15
min. 
2. Lad kødet dryppe
af. Gem marinaden. 
 
3. Rens løg eller
porrer og skær dem i ringe eller strimler. 
Skyl bønnespirerne i
koldt vand og lad dem dryppe godt af i en si. 
 
4. Varm olien i en
dyb pande eller gryde. 
Brun kødet over
stærk varme (ca. 2 min.). 
Drys med salt og
peber. 
Kom løg eller porrer
på panden sammen med bønnespirerne og lad dem svitse i 2 min. 
 
5. Hæld marinaden
ved og lad retten snurre et minut eller to. 
 
6. Retten serveres
straks med løse ris, chutney og karrysauce. 
Evt. kan du give
syltede frugter til. 
 
Karrysauce: 
Svits 1 finthakket
løg i 1 spsk olie uden at brune det. 
Tilsæt ½-1 spsk
karry (stærk eller mild efter smag). 
Spæd med 2 dl bouillon. 
Lad det koge op og
jævn saucen med 1 spsk maizenamel, udrørt i lidt koldt vand. 
Smag saucen til med
1-2 spsk sherry.