Logo

Gryderet med små karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gryderet med små karbonader

 

Her er en god opskrift på de klassiske karbonader i en dejlig gryderet med løg, peberfrugter, blegselleri og tomater. Vælg mellem ris, spaghetti eller kartofler

Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Stegetid/kogetid: 20 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser:
400 g hakket flæskesmåkød
1 tsk timian
salt, peber
50-75 g smør el. margarine
2 løg
2 peberfrugter
3-4 stilke blegselleri
2 dåser flåede tomater

 
* Tilberedning:
1. Bland kødet med timian, salt og peber og form det til små karbonader.
Smelt fedtstoffet og steg karbonaderne heri 7 -8 min.

 
2. Pil løgene og skær dem i både.
Skær peberfrugter og blegselleri i strimler.

 
3. Lad løgene snurre i stegefedtet uden at tage farve.
Tilsæt peberfrugter, blegselleri og flåede tomater.
Lad saucen snurre sammen 8-10 min.
Krydr med salt og peber.

 
4. Kom karbonaderne i saucen.
Server retten med løse ris, spaghetti eller kogte kartofler.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her