Logo

Krydrede og sprøde nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydrede og sprøde nudler 

 
Disse sprøde nudler giver mültidet ekstra bid. De kan serveres som tilbehør eller som en forret.
4 portioner. SvĂŚrhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 15 min.

 
# Ingredienser
250 g risnudler
olie, til friturestegning
2 fed hvidløg, pressede
8 forürsløg, fint hakkede
1 lille rød eller grøn chili, udkernet og fint hakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk lys sojasauce
2 spsk lime- eller citronsaft
2 spsk farin
PYNT
forürsløg, strimlede agurk, i tynde skiver
friske chilier

 
* Tilberedning
1. BrĂŚk nudlerne i mindre stykker.
Varm olien til friturestegning i en wok eller stor pande.
Steg smĂĽ portioner af nudlerne, til de er blegt gyldenbrune og opsvulmede.
Tages op med en hulske og afdryppes pü køkkenrulle.

 
2. NĂĽr alle nudlerne er stegte, hĂŚldes olien bortset fra 3 spsk fra wokken.
TilsÌt hvidløg, forürsløg og chili og svits i 2 min.

 
3. Rør fiskesauce, sojasauce, lime- eller citronsaft og farin sammen.
HÌld det i wokken og kog i 2 min, eller til sukkeret er opløst.
HĂŚld nudlerne tilbage i wokken og vend dem i saucen.

 
4. Server nudlerne, pyntet med strimlede forürsløg, agurkeskiver og chilier.

 
NĂŚringsindhold:
Kalorier 104. Sukker 0,3 g. Proteiner 2 g. Fedt 6 g. Kulhydrater 11 g. MĂŚttede fedtsyrer 1 g.

 
VARIANT
Svits nogle rü, pillede rejer eller strimlet, rüt kyllingekød sammen med forürsløg og hvidløg i trin 2. Svits yderligere 3-4 min for at vÌre sikker pü, at de er gennemstegte.


Krydrede og sprøde nudler 
Krydrede og sprøde nudler




Krydrede og sprøde nudler

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Nudler

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
NĂĽr du skal lave mad, hvad bruger du sĂĽ?





Effektiv reklame - klik her