
   
Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er
der serveret! 
Til 4 personer/
stykker. Tilberedning: 20 min.
 
# Ingredienser
1 spsk pinjekerner
2 ciabatta-rundstykker (eller lignende, som er beregnet til færdigbagning)
1 tsk pesto (færdigkøbt)
125 g mozzarella i lage
5 kirsebærtomater
salt og peber
frisk basilikum
 
* Tilberedning
1. Pinjekerner ristespå en pande uden fedt. 
2 ciabatta-rundstykker
Hver halvdel smøres med 1 tsk pesto. 
 
2. Mozzarella i lage dryppes godt af, skæres i skiver
og lægges på de overskårne rundstykker. 
5 kirsebærtomater lægges på hver pizza. 
Grilles under den forvarmede grill i ovnen på 2. rille fra
oven i ca 6 minutter. 
 
3. De bagte pizzaer krydres med salt og peber og
pyntes med et par strimler frisk basilikum og pinjekernerne. 
 
Energi pr. stk.: 9 g protein, 12 g fedt, 12 g kulhydrater =
190 kcal (798 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.