De bedste spisesteder i San Luis Obispo, Californien
serverer denne dejlige Sausage Chowder med majs (selvfølgelig), grøn peberfrugt
og reven ost - du skal prøve
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 15 min.
# Ingredienser
8 wiener- eller grillpølser
2 stilke blegselleri (eller porre)
1 stort løg
½ grøn peberfrugt
1 håndfuld majs
25 g smør
1 ds legeret suppe
tilsvarende mængde mælk
2 dl reven emmentaler ost
peber fra kværn
* Tilberedning
1. Skær pølserne i
tynde skiver.
Skær blegsellerien i skiver og hak løget fint.
Peberfrugten renses,
kernerne fjernes og frugten skæres i små terninger.
2. Svits pølseskiver
og grønsager i smør i en tykbundet gryde.
Når løgene er klare,
tilsættes legeret suppe og mælken røres i.
Lad det koge i 5
min.
3. Hæld den revne
ost i og lad den smelte helt.
Smag suppen til med
friskkværnet peber.
4. Suppen serveres
meget varm med grovbrød til.
Se alle
opskrifter med brød og boller HERMadplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.
INFO: Chowder er en type suppe eller gryderet, der ofte
tilberedes med mælk eller fløde og tyknes med knækkede kiks, knust knækbrød
eller en roux. Variationer af chowder kan være med skaldyr eller grønsager.
Skaldyr såsom østers eller saltkiks kan ledsage chowders som
en sideret, og crackers/saltkiks kan kommes ovenpå retten. Clam chowder fra New
England fremstilles typisk med hakkede muslinger og terninger af kartofler i en
blandet fløde- og mælkebase, ofte med en lille mængde smør. Andre almindelige
chowders inkluderer fisk, muslinger og mange andre typer skaldyr; lam- eller
kalvekød med byg og majs i stedet for muslinger og ofte lavet med ost. Chowders
er populære i de nordamerikanske regioner i New England og Canada.