Kogte pølser smager efter manges mening allerbedst ved
pølsevognen. Grillpølser kan man med udmærket resultat tilberede hjemme på
havegrillen, hvor man oveni købet kan krydre dem efter egen lyst og smag.
Tilbage er der pølsefadet, en ganske enkel og hurtig ret med pølser, bacon og kartoffelmos,
som sagtens kan gøres tiltrækkende, selvom det skal gå stærkt.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 25-30 min.
# Ingredienser
1 pose
kartoffelmospulver (4 portioner)
1 æg
reven muskat
1 dl reven ost
8 wienerpølser
8 tynde skiver bacon
1 løg
* Tilberedning
1. Tilbered
kartoffelmosen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt æg og smag
til med reven muskat.
Fordel den varme
kartoffelmos i et smurt, ovnfast fad.
Drys reven ost over.
2. Skær pølserne i mindre
bidder og læg dem over kartoffelmosen.
3. Klip baconen i
tynde stykker der drysses over pølserne.
Skær løget i mindre
tern og drys også dem over.
4. Sæt fadet i en
varm ovn (225 °C) i ca 15 min, til baconen er sprød.
5. Retten serveres i
fadet med et drys persille.
Der hører groft brød
og sennep til.
Tips: Du kan med stor succes lave
din egen kartoffelmos, se opskrift HER
Se alle opskrifter med salat HER
Se alle
opskrifter med brød og boller HER
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.