Logo

Pandestegt rødspættefilet med remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandestegt rødspættefilet med remoulade

 
Friske rødspættefileter hører til på et dansk frokostbord. Fiskene fanges i havet omkring Danmark og er rigtigt gode netop nu.
2 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 5 min.

 
# Ingredienser
2 store rødspættefileter
50 g hvedemel
salt og peber
1 æg
50 g rasp
25 g smør
1 spsk olie

 
Remoulade:
3 spsk mayonnaise
2·3 spsk kvark eller cremefraiche
1 tsk dijonsennep
50 g syltede agurker
1 spsk kapers
½ løg
lidt persille og lidt kørvel

 
Tilbehør: rugbrød
evt. smør, salatblade og citronbåde

 
* Tilberedning
Remoulade:
1. Rør mayonnaise sammen med kvark eller
cremefraiche og sennep.
Hak alle de øvrige ingredienser fint og rør dem i dressingen.
Smag til med salt og peber.

 
2. Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og
ryst det overskydende af.
Dyp dem i sammenpisket æg, dryp af og vend dem i rasp.

 
3. Varm en pande med smør og olie, til smørret bliver gyldent.
Steg fisken sprød i 2-3 min. på hver side.

 
4. Anret fisken på rugbrød (evt. smurt med smør) med salatblade
og citronbåde og server remouladen til.

 
Tips: Du kan også røre remouladen af lige dele mayonnaise og
finthakket pickles (piccalilly).
Smag evt. til med karry.

 
Se alle de bedste opskrifter med Julemad og Gl. dansk mad

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv:
Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her