Logo

Pariserbøf - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pariserbøf - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Pariserbøf er god gammeldags dansk mad, pü trods af navnet. Müske hedder det pariserbøf, fordi der er franskbrød under kødet? Her en klassisk opskrift
2 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 7 min.

 
# Ingredienser
300-350 g magert hakket oksekød - gerne til tatar
salt og peber
2 skiver groft brød uden skorpe
25 g smør

 
Tilbehør:
1 lille rødløg eller 1-2 forürsløg
50 g syltede rødbeder
50 g syltet agurk
6 kĂŚmpekapers og/eller 1 spsk saltede kapers
1 stykke hel peberrod
2 ĂŚggeblommer
4 hjertesalatblade
evt. 2 spsk pickles
salt og peber eller piccalilly

 
* Tilberedning
Tilbehør:
1. Pil rødløget og skÌr et par tynde skiver. Hak resten fint.
Hak rødbeder og syltet agurk.
Skyl saltet af kapersene og tør dem i køkkenrulle.
SkÌr skrÌllen af peberroden og høvl eller riv den fint.

 
2. Ælt kødet sammen med salt og peber og
form det til 2 flade bøffer pü brødskiverne.
Steg dem med kødsiden nedad pü en pande med smør i 3-4 min.
Vend dem og steg dem i 2-3 min, til brødet er gyldent.

 
3. Anret pariserbøfferne pü tallerkener og
lÌg løgringe og Ìggeblommer ovenpü.
Anret tilbehøret omkring, pynt med salatblade og server straks.

 
Tips:
Du kan ogsü servere bøfferne med spejlÌg i stedet for Ìggeblomme.

 
Se alle de bedste opskrifter med Julemad og Gl. dansk mad

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv:
Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad pü 30 min.
Fü gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjÌlper dig med at lykkes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du pĂĽ St. Bededag 2024?



Effektiv reklame - klik her