Logo

Pitabrød med auberginefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pitabrød med auberginefyld

 
De smukke lilla frugter kan ikke spises rå, men stegt i olie eller bagt i ovnen bliver frugtkødet blødt og fyldigt. Auberginer findes i mange farver og faconer, men de ovale, mørklilla er nok de mest almindelige i Danmark.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til pitabrød:
1 stor aubergine
1-2 spsk olie
1-2 spsk tahin (sesampasta)
1-2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg persille
2-4 pitabrød
salt og peber
Tilbehør: grøn salat
*

 
Skyl auberginen og skær den i terninger.
Steg dem bløde i en sauterpande med olie ca. 15 min.
Pisk imens sesam pasta sammen med citronsaft, knust hvidløg, hakket persille, salt og peber.
Vend det sammen med auberginerne og server i lune pitabrød med en grøn salat som tilbehør.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her