Logo

Skaldyrslasagne - De bedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrslasagne - De bedste 

 
Her får du skaldyrlasagne i 5 spændende udgaver. En lasagne som kan piftes yderligere op flere slags skaldyr og serveres sammen med salat. De bedste opskrifter på lasagne er fra Kogebog.dk med mere end 14.000 opskrifter med billeder.
Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.

 
# Ingredienser
500 g frosne, blandede skaldyr
8 små frosne rødfiskefileter
200 g lasagneplader
1 løg
1 spsk olie
1½ dl tør hvidvin
6 tomater
10 stilke persille
4 basilikumblade
20 g smør
salt og peber

 
* Tilberedning
Tilbered skaldyr og fisk efter anvisningerne på emballagen.
Skær 4 af fileterne i mindre stykker.
Kog imens lasagnen i saltet, kogende vand 10 min.
(eller brug forkogte plader). Dryp pladerne af på et viskestykke.

 
Forvarm ovnen til 210 °C.
Pil løget, og hak det fint. Brun det på en pande i olie.
Tilsæt skaldyr og udskåret fisk.
Tilsæt hvidvin, og kog den ind til det halve.
Smag til med salt og peber.

 
Dyp tomaterne 30 sek. i kogende vand, flå dem, fjern kernerne,
og kær tomaterne i små stykker.
Skyl og tør persille og basilikum, og kassér stilkene. Hak persillen.

 
Læg et lag lasagneplader i et egnet, smurt fad, og
dæk med halvdelen af skaldyrblandingen.
Tilsæt halvdelen af tomaten, og drys med persille.
Fordel et nyt lag lasagne, og gentag.
Slut af med et lag lasagne og de hele fiskefileter.

 
Giv det 20 min i ovnen.
Pynt med basilikumblade lige før servering.

 
Lasagne med friske muslinger
Udskift skaldyrene og rødfisken med 2 liter rensede muslinger,
dampet åbne i en gryde med 1 hakket løg og 2 dl hvidvin.
Kassér skallerne.

 
Cremet skaldyrslasagne
Lav en lille smørbolle, fx 50 g smør og 50 g hvedemel.
Tilsæt ½ liter fiskefond, rør og lad det tykne.
Bland de tilberedte skaldyr i saucen.

 
Lakse-courgettelasagne
Udskift skaldyrene og rødfisken med 400 g dampet laks i flager
blandet med 400 g courgetteskiver.

 
Courgette-fetalasagne
Udskift skaldyrene og rødfisken med 200 g feta blandet med
2 dl fløde og 1 spsk herbes de Provence.
Brug 700 g courgetter.

 
Se alle de bedste opskrifter med  Courgette  Lasagne  Pasta  Skaldyr  Fisk  Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her