
   
En lækkerbisken til de kaloriebevidste. Den fedtfattige fiskefilet bliver dejlig velsmagende og
saftig i folien - Du får succes med denne opskrift 🎵
Til 4 personer. Tilberedning:
25 min.
 
# Ingredienser
4 stykker alufolie (a
40x40 cm)
olie. 
4 rødfiskefilet (a
150 g). 
salt, peber og
citronsaft.
1 stilk basilikum
1 stilk persille
5 cherrytomater
5 grønne oliven
 
* Tilberedning
1. 4 stykker alufolie smøres med olie. 
På hvert stykke
lægges 1 rødfiskefilet. 
Fisken krydres med
salt, peber og citronsaft.
 
2. 1 stilk basilikum og 1 stilk persille lægges
på fisken. 
5 cherrytomater og 5
grønne oliven lægges på hver filet. 
 
3. Luk alufolien, så der bliver 4 små pakker. 
Grill dem på den
middelvarme grill i 8-9 minutter uden at vende dem. 
 
Energi pr. portion:
29 g protein, 12 g fedt, 3 g kulhydrater = 240 kcal (1008 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.