
     
Rub er en blanding
af orientalske krydderier. Gnub krydderiblandingen godt ind i kødet, og lad det
trække et døgns tid, inden det steges. ✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min plus tid til marinering 
 
# Ingredienser
Orientalsk rub: 
1 tsk fennikelfrø 
1 spsk spidskommen 
1 spsk korianderfrø 
1 tsk anisfrø 
1 tsk flagesalt 
1 tsk sorte
peberkorn 
 
500 g koteletter af
svinekam uden spæk 
lidt olie 
 
* Tilberedning
1. Rist krydderierne
på en tør pande, til de begynder at dufte. 
Kom krydderierne i
en morter og knus dem. 
 
2. Skær kødet i
tern, og gnub krydderiblandingen godt ind i kødet. 
Kom kød og
krydderiblanding i en frysepose. 
Bind en knude på posen, og læg kødet i køleskabet allerhelst til næste dag. 
 
3. Fordel kødet på
spid, og steg over grill. 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.