Logo

Bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnespirer 

 
Bønnespirer er spirer af bønner, og der findes finere og grovere typer.
Spiringen bringes i stand på mange forskellige måder, i glas, urtepotter, i (specielt indrettede) plasticforme osv. Vigtigt er fugt og luft og nogen opmærksomhed, i særdeleshed skylning. Har man prøvet det et par gange, er det nemt at passe ind i den daglige rutine.

 
Det største problem er nok frugtbarheden. Spirerne formerer sig hurtigt og voldsomt, og der er grænser for, hvor mange man kan bruge af dem, selvom de er sunde, pynter på salater og diverse smørrebrød. Skal spirerne bruges i varm mad, skal de tilsættes kort før retten er færdig. De skal netop varme igennem. For lang varmepåvirkning gør dem slatne og smagsløse.
 
Se de bedste opskrifter med Bønnespirer
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her