Logo

Concassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Concassé

 
Concassé er det franske udtryk for frugt eller grønsager i meget små tern, oftest tomater, men det kan også være en blanding af flere grønsager eller frugter. Concassé virker som en ”sauce” af rå grønsager.

 
Concassé

 
Tomat concassé
Skær et kryds (X) i toppen på tomaterne, den grønne stilk fjernes, den skal skæres væk, man må ikke kunne se noget grønt fra stilken.
Derefter kommes de kogende vand, til skrællen løsner sig.
Så kommes de i iskoldt vand of skrællen fjernes.
Tomaterne skæres ud i både (4 stk. pr. tomat)
Sten fjernes således at der kun er tomatkød tilbage.
Tomaterne skæres ud i tern eller strimler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her