Logo

Frikassé - Blanquette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikassé - Blanquette 

 
Frikassé, også kaldt Blanquette, er en lys stuvning baseret på lyst kød, i det klassiske franske køkken oprindelig på fjerkræ, nu også på kalv og lam. Frikassé er oftest legeret med fløde og evt. æg. Måske fremgår den lyse tendens mere af navnet Blanquette, der kommer af blanc, der betyder hvid.

 
De mørkere og tungere frikasséer eller stuvninger benævnes Ragout, og hvor der er brugt får (eller lam), er betegnelsen Navarin.

 
Frikasseerne vil være at finde under den ingrediens, der har givet stuvningen navn, fx Kalvefrikassé. Hønsefrikassé, Lammefrikassé.

 
Se de bedste opskrifter med Frikassé
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her