Logo

Lammekølle, udbening af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekølle, udbening af 

 
Udbening af lammekølle
1. Læg et snit langs køllens fladeste side, hvor benet tydeligt mærkes.
Snittet skal gå helt ind til benet og følge det i sin fulde længde.


Lammekølle, udbening af 
2. Følg herefter benet så tæt på som muligt, hele vejen rundt.
Brug en mellemstor, skarp kniv, gerne en udbeningskniv, dvs. med smal, bøjelig klinge.


Lammekølle, udbening af 

3. Skær benet frit helt ned til, hvor det møder skanken.
Vrid det af.


Lammekølle, udbening af 

4. Nu er køllen klar til fyldning og snøring/sammensyning.
Mindre køller kan udbenes fra oven, så undgår man sidesnittet og det gør køllen enklere at fylde og skære ud.

 
Se også: Lammekølle, udskæring af.

 

Se de bedste opskrifter med Lam

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her