Logo

Lammekølle, udskæring af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekølle, udskæring af 

 
Udskæring af lammekølle

 
1. Brug en tung, skarp kniv med et fast blad.
Og et skærebræt.
Stil køllen på højkant.
Hold godt fast om benet.


Lammekølle, udskæring af 
2. Skær ind ved benet foroven i den tykkeste, mest hvælvede side af køllen og skær hele klumpen fri så tæt på benet som muligt, i ikke for små, men præcise snit.


Lammekølle, udskæring af 

3. Læg køllen ned og skær benet frit.
Fjern det helt.
Forsøg igen på at skære i større snit, ellers ødelægges muligheden for pæne skiver.
Rester kan bruges i fx biksemad.


Lammekølle, udskæring af 

4. Skær de to »stege« ud.
Den runde giver de største skiver og kan skæres tyndere end den ureelle, der skal skæres i lidt tykkere skiver.
Anret side om side på fadet.

 
Se også: Lammekølle, udbening af.

 

Se de bedste opskrifter med Lam

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (8 stemmer)
Siden er blevet set 22.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her