Logo

Mågeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mågeæg 

 
Mågeægget er et lille, olivengrønt/blåt, stærktplettet æg. Vægten overstiger næppe 35-. Det kan samles de første 3 uger i maj, men må ikke forhandles, det er forbudt. Bor man ved vandet, kan man være heldig at finde mågeæg på sin grund. De skal koge mindst 15 min. og må aldrig spises blødkogte, pocherede eller rå. Salmonella-risikoen er for stor. Den stærkt orange blomme, der hviler i en næsten blåtransparent hvide, er et smukt syn. Mågeæggene kan deles, anrettes på en karseseng og pyntes med en lille top mayonnaise. Eller bruges, hvor man ellers bruger hårdkogt æg.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?
Effektiv reklame - klik her