Logo

Mycella ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mycella ost 

 
Mycella er en dansk blåskimmelost fremstillet af sødmælk, tilsat løbe, mælkesyrebakterier og svampekulturen Penicillium gorgonzola. Den italienske gorgonzola er altså dens forbillede. Det er en meget fed ost (50%), der skal prikkes, så myceliet kan udvikles og i øvrigt lagre i ca 3 måneder, før den er klar til brug. En tilpas moden mycella er blød, men skærbar, snittet er gulhvidt, årerne grønne og skorpen gullig med tendens til brunt. Den fremstilles som høje, cylinderformede oste på 5- eller i mindre, forbrugervenlige, pakker.

 
Mycella / Bornzola 60% Er en gullig ost med flot mørk blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast med en del uregelmæssige huller. Smagen er mild og aromatisk.

 
Mycella bruges, ud over på klassisk vis med hvidt brød, i dressings, dips og (vildt) saucer samt indbagt. Blåskimmelost tåler ikke frysning.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her