Logo

Panering af kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panering af kød 

 
Hvis man panerer kød i mel krydret med salt, peber og ofte krydderurter og steger dem på alle sider i olie eller smør, vil kødet få en sprød brun panering, der giver det et attraktivt udseende og en lækker smag. Panering med mel er også med til at jævne gryderetten - når man har anvendt mel til at panere kødet, er det som regel ikke nødvendigt at bruge anden form for jævning.

 
Der er to metoder til at panere kød i mel. Uanset hvilken metode, der anvendes, bør man prøve at undgå at gøre det for lang tid før tilberedningstidspunktet, ellers vil melet blive absorberet af fugten i kødet. Det vil ikke længere være en panering, og faktisk vil det ændre hele rettens konsistens. Hvis melet af en eller anden grund er absorberet, skal kødet paneres igen lige inden tilberedning og eventuelt overskydende mel rystes af.

 
Den første metode er at komme hvedemel på et stykke bagepapir og blande det med lidt salt og peber. Vend kødternene i melet, så de er godt dækket på alle sider. Ryst overskydende mel af.

 
Den anden metode er at komme mel og krydderier i en plastpose, komme ternene i – ikke for mange ad gangen – og ryste posen, indtil ternene er grundigt dækket. Ryst overskydende mel af.


Panering af kød 

Vend alle ternenes sider i mel og krydderier på et stykke bagepapir.


Panering af kød 

Kom mel og krydderier i en plast- eller frysepose. Vend kødet i portioner.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her