Logo

Hjemmelavet tykmælk - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavet tykmælk - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Det er nemt og lækkert at lave tykmælk! Spis den med friske bær eller drys med ristede havregryn og blommekompot og smager af en drøm. Spis den iskold til morgenmad.
4 pers.

 
# Ingredienser
1 liter sødmælk
1 dl piskefløde
1 dl kærnemælk
Tilbehør:
revet rugbrød og farin, mysli, solsikkekerner eller ristede havregryn

 
* Tilberedning
Varm mælk og piskefløde op til kogepunktet.
Afkøl blandingen til 25 °C (knap håndvarmt).
Bland derefter kærnemælken i.
Hæld blandingen op i tykmælksskåle, og stil dem tildækket
på køkkenbordet ved stuetemperatur ca. 18 timer.
Stil derefter tykmælken i køleskab, så den er kold ved serveringen.

 
Desserttykmælk (3:2:1)
3 dl sødmælk
2 dl piskefløde
1 dl kærnemælk.
Tilberedes som ovenfor.

 
Se mere om Tykmælk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her