Logo

Tranebærost med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tranebærost med valnødder

 
Osteanretning med mascarpone vendt med tranebær rullet i ristede valnødder, serveret med ostekiks. God til en brunch- eller frokostbuffet. Se opskriften her.
Til 10 personer

 
# Ingredienser
50 g valnødder
100 g soltørrede tranebær
250 g mascarpone
salt
ostekiks
*

 
Fremgangsmåde
Rist valnødderne let på en tør pande, hak dem groft og lad dem afkøle. 
Skær tranebær meget fint. 
Rør osten med tranebær og krydr med salt.
Læg valnødderne på et stykke bagepapir. 
Læg osten på og rul nu en tyk pølse. Anret med ostekiks.

 
Tips: Denne ost er god som en del af en brunch- eller frokostbuffet med masser af friske og lækre salater og frisk frugt.
Energi pr portion: 204 kcal. Protein 7 g. Kulhydrater 30 g. Fedt 24 g. Fedtenergi 59 %.

 

 
De mørkerøde tranebær er syrlige og lidt bitre, de er fyldt med C-vitaminer. Spis tranebær som de er eller lav dem fx til kompot. Tranebærkompot passer godt til vildt og fjerkræ. Vi har samlet opskrifter med de dejlige tranebær.
Vil du se flere dejlige opskrifter med tranebær - så se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her