Logo

Blomkålscremesuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålscremesuppe med rejer

  

Det er nemt at lave en cremet suppe, hvis blot man har en blender. Her er frisk dansk blomkål brugt både til den cremede suppe og som sprødt drys.

4 personer. Er I kun to Blomkålscremesuppe med rejer, så halver opskriften. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

 

# Ingredienser til Blomkålscremesuppe med rejer:

1 lille blomkål

¾ liter grønsagsbouillon

½ spsk olie

1 dl cremefraiche 38% eller piskefløde

150 g pillede rejer

frisk dild, kørvel eller persille

salt og peber

*

 

Sådan laver du Blomkålscremesuppe med rejer:

Del ½ af blomkålen i små buketter, og kog dem helt møre i bouillon.

Riv det resterende stykke blomkål på den grove side af et rivejern, og rist hurtigt "smuldret" gyldent på en varm pande med olie.

Blend suppen sammen med creme fraiche eller fløde, og varm den igennem.

Smag til med salt og peber, og anret med rejer, sprødt blomkålsdrys og lidt friskhakket dild, kørvel eller persille.

 

Se de andre gode opskrifter på skønne supper her 

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her