Logo

Dyreleverpostej igen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dyreleverpostej igen 

 
Frokost. Arbejdstid: ca 25 min. Bagetid: ca 1 time. Middelsvær at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn Fryse-egnet. 4 personer.

 
# Ingredienser til Dyreleverpostej:
250 g dyrelever
125 g svinelever
250 g spæk
4 skalotteløg
3 ansjoser
40 g smør
4 spsk hvedemel (40 g)
1½ dl piskefløde
1 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk stødte nelliker eller 1 tsk mild paprika
Postejform: 1 liter
*
Sådan laves Dyreleverpostej:
1. Afpuds leveren og mal den gennem kødmaskinen.

 
2. Mal spækket, løgene og ansjoserne gennem kødmaskinen.

 
3. Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Rør melet i og spæd med piskefløden.

 
4. Tilsæt lever- og spækmassen og rør, til blandingen er samlet.

 
5. Tag gryden fra varmen og tilsæt krydderierne.

 
6. Lad leverblandingen afkøle under omrøring af og til og rør derpå ægget i.

 
7. Hæld leverblandingen i en velsmurt form og bag den i vandbad ca 1 time ved 180 °C.
Stik en strikkepind i postejen. Hænger der intet ved, er postejen færdig.
Server dyreleverpostejen lun eller kold, gerne med surbrød.
Syltede agurker, asier eller cornichons klæ'r også.
Eller en frisk salat med valnødder.

 
Tips: Ønskes en finere postej, kan lever- og spækmassen males flere gange gennem kødmaskinen.
Hjortelever kan være lidt ram. Så hjælper det at udskifte svineleveren med den mildere kalvelever. Rådyrlever er bedst til dyreleverpostej.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dyrekød

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her