Logo

Flæskestegsandwich med rødkåls-æbleslaw og ostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flæskestegsandwich med rødkåls-æbleslaw og ostecreme

 
Hjemmelavet flæskestegssandwich smager lækkert, og så er det en mulighed for at få spist resterne af stegen. Forny den klassiske variant med friske æbler og en lækker ostecreme af blåskimmelost.
4 Personer

 
# Sandwich:

500 g ribbensteg

4 burgerboller

 
Rødkåls-æbleslaw:

300 g rødkål

2 æbler

½ bakke karse

1 håndfuld kørvel

2 spsk æblecidereddike

2 spsk olie

salt og lidt peber

 
Blå ostecreme:

50 g blå- eller hvidskimmelost

4 spsk cremefraiche 18%

4 spsk mayonnaise
*

 
Sådan laver du Flæskestegsandwich:
Snit rødkålen fint og skær æblerne i tynde både.
Vend kål og æbler med plukket kørvel og karse, æblecidereddike og olie og krydr med salt og peber.
Rør skimmelosten sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og lidt peber.
Lun bollerne og skær ribbenstegen i tykke skiver.
Smør bollerne med ostecremen og læg sammen om ribbensteg og slaw og evt. ekstra kørvel.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her