Logo

Hytteost med makrel i tomat - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hytteost med makrel i tomat - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Hytteost er et surmælksprodukt. Grundlæggende fremstilles hytteost ved, at man opvarmer skummetmælk og en syre tilsættes. Derefter stivner det, og man skal tage "massen" op og opbevare den et tillukket sted. Bagefter tilsættes smagsstoffer, såsom salt og krydderier.

 
# Ingredienser
salatblade af 1 hovedsalat (ca. 75 g)
200 g hytteost naturel
1 ds. makrel i tomat (ca. 125 g)
3 spsk hakket salatløg

 
Pynt: Frisk, klippet karse.
Tilbehør: Groft rugbrød.

 
* Tilberedning
Fordel salatbladene på 4 portionstallerkener.
Anret herpå hytteost, makrel i tomat og salatløg.

 
Se alle de bedste opskrifter med Hytteost

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her