Logo

Indbagte pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indbagte pølser 

 
Det er fascinerende, at noget så enkelt som pølse indbagt i dej kan gøre lykke. Her får du den bedste opskrift på lækre indbagte pølser - Prøv den her - de er rigtig gode til madpakken.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Bagetid: 20 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser:
4 plader frossen butterdej


Fyld:
4 wienerpølser (bayerske pølser)
1 løg
100 g champignon
1 skive skinke
25 g smør el. margarine
salt, peber
2-3 spsk hakket persille
Til pensling:
1 æg

 
* Tilberedning:
1. Lad butterdejspladerne optø ca. 20 min, mens fyldet bliver lavet.

 
2. Smelt fedtstoffet og lad det hakkede løg, skivede champignon og
skinketerninger snurre heri.
Tilsæt salt, peber og hakket persille og lad det svale.

 
3. Rul butterdejspladerne ud og skær dem i firkanter, der kan dække en pølse.
Fordel champignon-fyldet og 1 pølse på hvert dejstykke.
Saml dejen om fyldet og pensl med æg.

 
4. Bag dejpakkerne 20 min ved 225 °C.
Giv grøn salat til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her