Logo

Karrysild med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysild med æble

 
Drik gerne en mildt krydret snaps til denne klassiske, cremede karrysild det virker forfriskende til den fede fisk - karrysild hører til et godt dansk frokostbord.
Arbejdstid: 20 min. Trækketid: mindst 30 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer

 
# Ingredienser til Karrysild:
125 g langtidsmodnede sild (drænet vægt)
2½ dl cremefraiche 18%
2 tsk stærk karry
groft salt og friskkværnet peber
2 hårdkogte æg (hakkede)
1 rødt æble (i små stykker)
2 stilke bladselleri (fintsnittet)

 
Tilbehør:
4 skiver groft rugbrød
blade af bladselleri
1 lille rødløg (i tynde skiver)
4 tsk kapers
dild
*

 
Sådan laver du Karrysild:
Dryp sildene godt af og skær dem i passende stykker.
Rør cremefraiche med karry og krydr med salt og peber.
Bland dressingen med sildestykker, hakket æg, æble og bladselleri.
Lad gerne sildene trække ½ times tid inden servering.
Anret karrysildene på brød med blade af bladselleri, løgringe, kapers og dild.


Her finder du flere opskrifter til en dejlig frokost. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. 
  


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her