Logo

Kogte sild med porrefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogte sild med porrefyld


En nem opskrift med på lækre kogte sildefileter med fyld af porre. Serveres som frokostret med kogte kartofler eller groft brød - let og helt enkelt

Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Kogetid: ca 5 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
750 g sildefileter
1-2 porrer


Lage:
2 dl vand
2 dl eddike

1½ tsk salt
10 hele peberkorn
1 laurbærblad

2 skivede løg

 
* Tilberedning
1. Skyl porrerne godt og skær dem i tynde skiver.
Kog dem i letsaltet vand 1 min.
Tag dem op og lad dem dryppe godt af.

 
2. Fordel porreskiverne på sildefileterne og rul dem sammen herom, fra hale mod hoved.
Fæstn med en kødnål eller med tandstikker.

 
3. Bring lagen i kog og kom de fyldte sild heri.
Lad dem koge ved meget svag varme - vandet skal kun lige simre - i ca 5 min.
Lad fileterne svale i lagen.

 
4. Serveres som frokostret med kogte kartofler eller groft brød. 



Se alle retter med sild HER  

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her