Let at lave og en perfekt ouverture til et måltid. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 15 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
2 spsk olie
6 hakkede forårsløg
1 rød peberfrugt, skåret i terninger
5 dl broccolibuketter
1 spsk hvedemel
1 tsk hvidløgspulver
210 g laks i lage (fra dåse)
3 dl cremefraiche
375 g pastaskruer
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en stegegryde.
Svits forårsløg, peberfrugt og broccoli i 3-4 min.
Drys så med mel og hvidløgspulver og bland det godt.
2. Tilsæt laks inklusive lage og cremefraiche og bland det
godt.
Lad det småkoge i 2-3 min.
3. Kog imens pastaen i kogende vand, indtil den er mør, og
dryp den af.
4. Hæld pastaen i en skål. Hæld saucen i og vend den i
pastaen.
Variation Andre pastatyper kan bruges.
I stedet for laks kan man også bruge tun på dåse, røgede
østers eller muslinger.
Prøv sammen med:
Hovedret: Bønne-
og pølseragout
Dessert: Pekantærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.