En
rest pasta fra aftensmaden kan let blive en dejlig frokostret eller bruges på
en buffet. Bland rigeligt fyld i pastasalaten, og lav en dressing med kraftig
smag.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 10
min. eller som angivet på pakken
#
Ingredienser til Pastasalat med rejer og blomkål:
100
g tør fuldkornspasta (fx penne eller skruer)
2 tsk
groft salt pr. liter kogevand
Dressing:
½ citron
½ dl olie
1 tsk salt
friskkværnet
sort peber
Fyld:
1
håndfuld friske dildduske
200
g kogte pillede rejer
200
g blomkål
4
små solmodne tomater
Tilbehør:
citronbåde
*
Sådan
laver du Pastasalat med rejer og blomkål:
Kog
pastaen i letsaltet vand som angivet på pakken.
Dryp
pastaen af i en sigte, og vend den med citronsaft, olie, salt og peber.
Afkøl
pastaen.
Vend
dild og afdryppede rejer sammen med pastaen.
Skær
blomkålen i bittesmå buketter og tomaterne i små stykker.
Bland
grønsagerne i salaten, og smag til med salt og peber.
Server
citronbåde til.
Her finder du flere opskrifter på dejlig frokost. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD