 
 
   
Frokost. Arbejdstid: 25 min. Ovntid: ca 20 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 
4 personer.  
 
# Ingredienser
til Peberfrugter med ansjosfyld
2 peberfrugter 
salt 
Ansjosfyld:
8 ansjosfileter 
2 skiver (afskorpet) franskbrød 
¾ dl olie 
2 hårdkogte æg 
12 sorte (udstenede) oliven 
1 spsk kapers 
1 spsk hakket persille 
1 tsk friskhakket oregano eller ½ tsk tørret 
salt og peber 
 
Endvidere:
2 spsk olie 
2 spsk konc. tomatpuré 
smør eller olie til fadet 
Ovnfast fad 
*
Sådan laves Peberfrugter med ansjosfyld
1. Læg franskbrødsskiverne i en skål og dryp olien over.
Lad det trække ca 10 min. 
 
2. Pil æggene og hak dem. 
Hak de sorte oliven groft og skær ansjoserne i strimler på tværs. 
 
3. Bland de hakkede æg, oliven og ansjosfileter med det
udblødte franskbrød. 
 
4. Rør kapers, persille og oregano i og krydr med salt og
peber. 
 
5. Skyl peberfrugterne, halver dem på langs og fjern kerner
og frøstol. 
Kog de halverede peberfrugter ca 2 min. i letsaltet vand,
skyl dem koldt og lad dem dryppe af. 
 
6. Sæt ovnen på 200 °C.
 
7. Læg peberfrugterne i et smurt ovnfast fad og fordel
ansjosfyldet i dem. 
 
8. Rør olie og koncentreret tomatpuré sammen og fordel det
over fyldet. 
 
9. Sæt fadet i ovnen ca 20 min ved 200 °C. 
 
Tips: Tunfisk naturel kan erstatte ansjoserne og
kogte løse ris kan erstatte franskbrødsskiverne. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------