Logo

Salat Budapest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat Budapest

 
Du kan sammensætte denne lækre salat og servere den som tilbehør eller som en ret. Find de bedste opskrifter her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
200 g kogt kyllinge- eller hønsekød
100 g røget skinke
1 skive kogt selleri
salatblade

1 dåse aspargesstykker (250 g)
2 tynde porrer eller forårsløg


Salatdressing:
3 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche
1 spsk tomatpuré

1 spsk citronsaft eller vineddike
1 tsk fransk sennep

1 tsk paprika
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Skær fjerkrækød, skinke og selleri i små tern.
Skyl salatbladene og hæld lagen fra aspargesstykkerne.
Skær porrer eller løg i tynde skiver.

 
2. Læg salatbladene i en skål, bland du øvrige ingredienser til salaten og anret dem herpå.
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Hæld dressingen over salaten og server den med groft brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 7.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her