Logo

Selleri med citronfløde og stenbiderrogn - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleri med citronfløde og stenbiderrogn - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Stenbiderrogn med citronfløde og sellerirÜsti er den mest geniale forret. Eller til tapas, frokost eller andet i samme stil. Det er bare elegant lÌkkeri
Til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 knoldselleri
skallen af ½ citron
2 dl piskefløde
1 dl kalvefond
2 laurbĂŚrblade
lidt sellerisalt
1 bakke karse

 
200 g renset stenbiderrogn
2 skiver durumbrød, gerne med malt
lidt olie.

 
* Tilberedning
Vask og skrĂŚl sellerien, skĂŚr 4 skiver pĂĽ ca 1,5 centimeters tykkelse.
SkĂŚr skiverne i firkanter pĂĽ 5 x 5 centimeter.
Kog disse i fløde, fond, sellerisalt og laurbÌrblade til de er møre,
det tager cirka 10 min.

 
Krydr stenbiderrognen med fint salt og lidt friskkvĂŚrnet peber.
Riv brødet i smü stykker, og rist dem sprøde pü en pande i lidt olie.
LĂŚg den lune selleri pĂĽ tallerkenen, og anret med
rogn, brødcroutoner og karse.

 
SÅDAN RENSER DU STENBIDERROGN
1. Fyld en stor skĂĽl med koldt vand og en hĂĽndfuld salt, kom rognen i vandet,
og pisk løs med et stort piskeris.
2. Efter 5 min vil de fleste af rognens hinder have sat sig fast pĂĽ piskeriset.
3. Lad nu rognen stĂĽ i vandet i yderligere 5 min - det vil fĂĽ de smĂĽ hinder
til at flyde ovenpĂĽ. Tag dem fra, og hĂŚld rognen i en sigte.
4. Husk altid at salte rognen bagefter - sĂĽ holder den lĂŚngere.

 
Se alle de bedste opskrifter med stenbiderrogn

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad pĂĽ 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









ForeslĂĽ nyt svar
Effektiv reklame - klik her