Logo

Soufflé af røget rogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Soufflé af røget rogn

 
Frisk, røget torskerogn fås ikke alle steder, men det er en delikatesse, som man ikke må snyde sig selv for, hvis man kan skaffe den. Fx er den meget lækker i en soufflé, som vi bringer opskriften på her:
Som forret rækker den til 8 personer, som frokostret til 4. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
250 g røget, blød torskerogn
4 spsk hvedemel
125 g mayonnaise
2 æggeblommer
½ dl mælk
3 spsk citronsaft
2 spsk finthakkede krydderurter
2 æggehvider

 
* Tilberedning
1. Skrab rognen ud af hinderne.

 
2. Rør melet jævnt med mayonnaise, æggeblomme, mælk og citronsaft.
Tilsæt de finthakkede krydderurter.
Rør torskerognen i.

 
3. Pisk æggehviderne stive og vend dem i rognmassen.

 
4. Fordel massen i velsmurte gratinskaller eller små ovnfaste forme (ramekiner) og bag dem i en varm ovn (200 °C), til de er gyldne - ca. 15 min.

 
5. Retten serveres straks med ristet brød og smør til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her