Logo

To slags bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To slags bruschetta

 
Lav de to slags topping til bruschetta i god tid, og opbevar dem i køleskabet, indtil gæsterne kommer. Rist en masse brød, og lad gæsterne selv toppe deres bruschetta.
4 personer. Arbejdstid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
1 groft italiensk flute

 
Tomat med oliven:
500 g modne tomater

50 g sorte oliven uden sten
1 håndfuld frisk basilikum
1 spsk 
olie

salt og peber

 
Bønnepesto:
1 dåse butterbeans
1 håndfuld frisk basilikum
25 g parmesanost

1 fed hvidløg
25 g mandler
½ dl olie
lidt citronsaft
salt og peber
olie til at dryppe over

 
* Tilberedning
1. Hak tomater og oliven, og vend dem sammen med hakket frisk basilikum.
Vend med olie, og krydr med salt og peber.

 
2. Skyl, og afdryp butterbeans.
Kom bønnerne i en blender sammen med basilikum, parmesanost, presset hvidløg og mandler.
Kør, og tilsæt olien gradvist.
Blend til en grov mos.

 
3. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Dryp olie over.
 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her