Logo

Agurkesuppe, kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesuppe, kold 

 
Forret. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: ca. 15 min. Afkøles: 1 time. Let at lave. Pris: Lav

 
# Ingredienser til Agurkesuppe, kold:
2 store salatagurker
5 dl hønse- eller grønsags bouillon
5 dl yoghurt naturel
2 spsk olie
2 fed hvidløg
salt og peber
Pynt:
3 tomater
friske basilikumblade

 
* Sådan laves Agurkesuppe, kold:
1. Skræl agurkerne, halver dem på langs og befri dem for kerner.
Snit dem fint, drys dem med lidt salt og lad dem trække ca. 15 min.

 
2. Tryk agurkeskiverne fri for saltvand og kom dem i blenderen sammen med den kolde hønse- eller grønsagsbouillon, yoghurten, olivenolien og de pressede hvidløgsfed.
Blend eventuelt ad et par gange.

 
3. Smag suppen til med salt og peber og sæt den koldt, til den skal serveres.
Pisk i den, straks før den hældes op.

 
4. Kom tomaterne i kogende vand ca. 1 minut, flå skindet af, fjern kernerne, og skær tomatkødet i terninger.

 
5. Anret suppen i portionsskåle.
Drys tomatterningerne i og pynt med basilikumblade.

 
Tips: Server flutes eller smørristede franskbrødsterninger, evt. krydret med hvidløg, til.
Se de bedste opskrifter med Agurk

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her