 
 
   
Forret - Frokostret. Arbejdstid: 1½ time. Middelsvær at
lave. Pris: Mellem. Retten kan tilberedes i mikroovn (4 personer)
 
# Ingredienser til Andeconfit
med grønsager:
2 andelår (over- og under/år) 
1 dl afsmeltet andefedt 
1 lille persillerod eller 1 skive selleri 
1 stor gulerod 
1 porre 
salt og peber 
 
Endvidere:
8 blade icebergsalat eller kinakål 
Tilbehør: landbrød
Små cocotter 
 
* Sådan laves Andeconfit
med grønsager:
1. Varm andefedtet på en pande og lad andelårene mørne heri
ved svag varme i ca. 45 min. 
 
2. Gør grønsagerne i stand og skær dem i smalle strimler
(julienne). 
Kog dem kort 1-2 min. i letsaltet vand, og lad dem dryppe af
i en sigte. 
 
3. Fjern skindet og skær andekødet i smalle strimler. 
Bland kød og grønsager og krydr med salt og friskkværnet
peber. 
 
4. Kom salatbladene ½ minut i spilkogende letsaltet vand. 
Tryk dem tørre og fordel dem i 4 små cocotter. 
Fordel også kød-grønsags-blandingen heri. 
Luk salatbladene sammen over fyldet og tryk det let til. 
 
5. Sæt cocotterne i et forvarmet vandbad og bag dem i ovnen
ca 15 min ved 175 °C. 
 
6. Server confitten varm eller kold med landbrød til. 
 
Tips: Grønsagerne kan varieres efter årstiden. 
Man kan udmærket varme en confit i ovnen. 
Se flere
opskrifter med And 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------