
   
Disse små fiskefrikadeller er hurtige at tilberede og smager
lækkert med fx en chilidip. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 40 min. 
 
# Ingredienser
450 g torskefilet uden skind 
2 spsk fiskesauce 
2 røde chilier, udkernede og meget fint hakkede 
2 fed hvidløg, pressede 
10 limeblade, meget fint hakkede 
2 spsk hakket, frisk koriander 
1 stort æg 
25 g hvedemel 
100 g tynde, grønne bønner, meget tyndt skivede 
jordnøddeolie, til stegning 
chilidip, tilbehør
 
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres torskefileten i mindre stykker. 
 
2. Kom torskefilet i en foodprocessor sammen med fiskesauce,
chilier, hvidløg, limeblade, koriander, æg og mel. 
Blend, til det er finthakket, og hæld det ud i en stor skål.
 
3. Rør de grønne bønner i torskefarsen. 
 
4. Del farsen i små kugler. Pres dem flade mellem
håndfladerne. 
 
5. Varm en smule olie i en forvarmet wok eller stor pande. 
Steg fiskefrikadellerne på begge sider, til overfladen er
brun og sprød. 
 
6. Læg dem på et fad og server dem varme med chilidip. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 164. Sukker 1 g. Proteiner 23 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 


 
 
VARIANT 
Næsten enhver form for fiskefilet eller skaldyr kan anvendes
i denne opskrift. Prøv kuller, krabbekød eller hummer. 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.