Anret
alle ingredienserne på smukke fade, og rul de friske forårsruller ved
spisebordet. 4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
20 min.
#
Ingredienser:
Dip:
1
fed hvidløg
½
rød chili
½ lime
3 spsk Hoisin sauce
3 spsk
sesamolie
1 spsk
sojasauce
Fyld:
1
agurk
½
spidskål
1
gulerod
1
lille rød peber
1
rød chili
1
avocado
1
håndfuld bønnespirer
200
g krydderurter: mynte, koriander, basilikum
Endvidere:
1
pakke rispapir (12 stk.)
*
Sådan
laver du Grønne rispapirruller:
Kog
1 liter vand, hæld det i et fad, og lad det køle af.
Hak
hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) fint.
Rør
det sammen med limesaft, Hoisin sauce, sesamolie og sojasauce.
Skyl
og tør alle grønsager og krydderurter.
Snit
agurk, spidskål og gulerod i tynde, små stænger.
Rens
rød peber og chili, og skær dem i tynde strimler.
Befri
avocadoen for skræl og sten, og skær den i tynde skiver.
Skyl
bønnespirerne, og dryp dem godt af.
Ved
bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet, så pladen bliver blød.
Læg
den på tallerkenen, og fyld den med krydderurter og grønsager.
Fold
pladen ind over fra bunden, fold de to sider ind som en kuvert, og rul den
sammen.
Spis
rullen straks, mens du dypper den i dippen.
Og
rul så en ny.
Hvis
der er grønsager til overs, spises de bare ved siden af.
Server
evt kogte ris eller nudler til.
Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og
superlækker. Find flere gode opskrifter her på Kogebog.dk se forsiden...
Kilde: Hjemmets bedste MAD