Logo

Hummer-avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hummer-avocadosalat

 

Skaldyr smager dejligt naturel, men de er også delikate i både varme og kolde anretninger.

Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Ikke fryseegnet

 

# Ingredienser

Kød fra 1 kogt hummer eller 10 jomfruhummere
200 g mayonnaise

1 dl fløde (13%)

4 spsk grofthakket, dampet spinat
2 avocado

1-2 spsk citronsaft
salt og hvid peber

1 lille bdt dild

 

Hummer-avocadosalat 


* Tilberedning

1. Tag nogle pæne hummerstykker fra til pynt.

Rør mayonnaisen med fløden og bland spinaten i.

 

2. Skær avocadoerne midt igennem og fjern skallen.

Skær avocadokødet i små stykker.

Tag lidt fra til pynt og kom resten i dressingen.

 

3. Smag dressingen til med krydderier og citronsaft og bland små stykker hummerkød i.

 

4. Kom salaten i en skål og pynt med hummer- og avocadostykker.

Pynt evt med frisk dild.

 

  Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab

Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


Se alle opskrifter på skaldyr HER  



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt hummerHummer kan købes levende eller kogt. En levende hummer er sortbrun eller blåsort, og den...
• HummersalatNår du vil lave en luksuriøs middag, kan du lige så godt gå planken ud og købe helt frisk...
• Kogt hummerHummer kan købes levende eller kogt. En levende hummer er sortbrun eller blåsort, og den...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!